zondag 19 juli 2015

Dag 6 Niet snel genoeg.

Het was vandaag gelukkig niet zo heet als gister.
 
We waren laat op de camping, en hebben rond de 90 km gefietst. Niet alles is op GPS geregistreerd, omdat de iPhone bij vertrek leeg was, dus reden we prompt verkeerd, en dat kostte ons zo'n 10 km, volgens schatting van Joost. Joost gaat steeds beter routelezen, maar aan het einde van de dag moesten we wel wat heen en weer rijden om de camping te vinden. Maar laten we Reitsma daar de schuld maar van geven.
 
Op de camping aangekomen, bleek fietster J (laten we haar zo maar noemen) al op de camping te staan, terwijl wij harder fietsen dan zij, want we waren haar al een paar keer voorbijgereden! We moeten eens onderzoeken hoe dat komt. Misschien stoppen we teveel (voor kaart omdraaien, plassen, eten, eten kopen en foto's maken. De camping had vele nadelen; lawaaiig, te weinig en slecht sanitair, maar wel één voordeel: ik kon mijn IPhone opladen! Er zat zelfs een stekker bij het bankje op het veldje. 
 
De ritten waren weer mooi. Even in Worms gestopt om de kathedraal te bekijken en verder veel vlak landschap. Overmorgen gaan we heuvels krijgen. 


1 opmerking:

  1. Jammer genoeg hoort fout rijden er ook bij. Maar met de fiets is 10 km veel. Konden jullie daar wel slapen met dat feest?
    Leuk dat jullie nu steeds vaker Rome gangers tegenkomen.
    Succes bij de eerste heuvel etappes

    BeantwoordenVerwijderen